• "Zee-Zand-Broche"  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Overal om ons heen zijn de mooiste vormen te zien. Zoals de golven die op het zand een mooi lijnenspel vertonen. Hier hebben deze lijnen mij geïnspireerd om ze in een broche te verwerken. Voor meer info, klik a.u.b. op de rode i


 • „De Vlinder”  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Broche, zilver met lapis-lazuli.


 • Broche, Geelgoud, Toermalijn, Diamant  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Geelgouden broche met diepgroene, gefacetteerde toermalijn en baguette geslepen diamant.


 • Zilveren Broche, Riviersteen  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Natuurlijke lijnen die overal in de natuur voorkomen, zoals bijvoorbeeld de tekening in deze riviersteen. Het zijn vaak dit soort gegevens waardoor ik mij verder laat leiden.


 • Zilveren Broche, Bewerkte Oppervlaktes, Toermalijn  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Zilver, nog meer dan goud, laat zich wat betreft het maken van interessante oppervlaktestructuren, uitstekend bewerken. Hier in combinatie met toermalijn.


 • Zilveren Broche, Schelp  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Aan het strand gevonden….in mijn atelier verwerkt. Het lijkt op een schelp van een menselijk oor….maar het is echt een schelp. De „koraaltak” die de schelp vasthoudt is een stuk zilver, gesmeed en dan geoxideerd.


 • Zilveren Broche "Koraal"  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Na aanleiding van wat ik onder water tijdens het duiken tegenkwam, heb ik vervolgens deze "koraaltak" van zilver gesmeed.


 • Zilveren Broches, Afghaanse Lapis Lazuli  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Hier twee ontwerpen die ik gemaakt heb nadat ik er in geslaagd was om uiterst hoogwaardig Lapis Lazuli in ruwe vorm te bemachtigen. Het bijzondere eraan is, als je (de uiterst zelden voorkomende) mogelijkheid hebt om het materiaal in zijn ruwe vorm in te kunnen kopen, je dan je eigen vormen kunt slijpen en geheel vrij bent in de vormgeving.


 • Gouden Broche, Amazoniet  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Een klant bracht dit prachtig stukje Amazoniet naar mijn atelier. Ik heb er een uiterst minimalistisch ontwerp voor gemaakt.


 • Zilveren Broche, Gouden Elementen, Edeltopaas  INFO ABOUT THIS JEWEL

  De ruwe vorm van het natuurlijke edeltopaas kristal bracht mij ertoe om precies vanuit dit gevoel van natuurlijke krachten uit de natuur een sieraad te ontwerpen. Hier het resultaat.

 
Dit zijn maar enkele voorbeelden uit een oneindige reeks die ik door de jaren gemaakt heb

 
Dit zijn maar enkele voorbeelden uit een oneindige reeks die ik door de jaren gemaakt heb"Zee-Zand-Broche"

INFO ABOUT THIS JEWEL

Overal om ons heen zijn de mooiste vormen te zien. Zoals de golven die op het zand een mooi lijnenspel vertonen. Hier hebben deze lijnen mij geïnspireerd om ze in een broche te verwerken. Voor meer info, klik a.u.b. op de rode i„De Vlinder”

INFO ABOUT THIS JEWEL

Broche, zilver met lapis-lazuli.Broche, Geelgoud, Toermalijn, Diamant

INFO ABOUT THIS JEWEL

Geelgouden broche met diepgroene, gefacetteerde toermalijn en baguette geslepen diamant.Zilveren Broche, Riviersteen

INFO ABOUT THIS JEWEL

Natuurlijke lijnen die overal in de natuur voorkomen, zoals bijvoorbeeld de tekening in deze riviersteen. Het zijn vaak dit soort gegevens waardoor ik mij verder laat leiden.Zilveren Broche, Bewerkte Oppervlaktes, Toermalijn

INFO ABOUT THIS JEWEL

Zilver, nog meer dan goud, laat zich wat betreft het maken van interessante oppervlaktestructuren, uitstekend bewerken. Hier in combinatie met toermalijn.Zilveren Broche, Schelp

INFO ABOUT THIS JEWEL

Aan het strand gevonden….in mijn atelier verwerkt. Het lijkt op een schelp van een menselijk oor….maar het is echt een schelp. De „koraaltak” die de schelp vasthoudt is een stuk zilver, gesmeed en dan geoxideerd.Zilveren Broche "Koraal"

INFO ABOUT THIS JEWEL

Na aanleiding van wat ik onder water tijdens het duiken tegenkwam, heb ik vervolgens deze "koraaltak" van zilver gesmeed.Zilveren Broches, Afghaanse Lapis Lazuli

INFO ABOUT THIS JEWEL

Hier twee ontwerpen die ik gemaakt heb nadat ik er in geslaagd was om uiterst hoogwaardig Lapis Lazuli in ruwe vorm te bemachtigen. Het bijzondere eraan is, als je (de uiterst zelden voorkomende) mogelijkheid hebt om het materiaal in zijn ruwe vorm in te kunnen kopen, je dan je eigen vormen kunt slijpen en geheel vrij bent in de vormgeving.Gouden Broche, Amazoniet

INFO ABOUT THIS JEWEL

Een klant bracht dit prachtig stukje Amazoniet naar mijn atelier. Ik heb er een uiterst minimalistisch ontwerp voor gemaakt.Zilveren Broche, Gouden Elementen, Edeltopaas

INFO ABOUT THIS JEWEL

De ruwe vorm van het natuurlijke edeltopaas kristal bracht mij ertoe om precies vanuit dit gevoel van natuurlijke krachten uit de natuur een sieraad te ontwerpen. Hier het resultaat.
Home  -  Diamant Design  -  Trouwringen  -  Atelier  -  360°-Tour  - Contact  -  Route


Home
Diamant Design
Trouwringen
Atelier
Bedrijfsinformatie
Contact
Route