• "Dance of the Tsavorites"  INFO ABOUT THIS JEWEL


 • “Wings” - Warm Geelgoud, Saffier  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Voor meer informatie over deze speciale ring of om contact met mij op te nemen, klik a.u.b. op de rode i.


 • "Facets" - Warm Geel Goud, Baguette Geslepen Diamant  INFO ABOUT THIS JEWEL


 • "Facets" - Palladium Witgoud, Baguette Geslepen Diamant  INFO ABOUT THIS JEWEL


 • Palladium Witgoud - Diamant  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Deze slanke ring straalt zowel lichtheid en ruimte alsook kracht en dynamiek uit. De zuivere diamant verbindt op ingetogen wijze de twee vormen. Voor verdere informatie klik a.u.b. op de rode i.


 • „Wave In Motion” - Diamant - Palladium Witgoud en Geelgoud Gecombineerd Diamant  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Twee onafhankelijk van elkaar gesmede ringen die in het ontwerp zowel contrair alsook in harmonie tot elkaar bewegen. Wit- en warm geelgoud gecombineerd. Voor meer informatie klik a.u.b. op de rode i.


 • “Triangel” - Aquamarijn - Palladium Witgoud  INFO ABOUT THIS JEWEL

  De aquamarijn is van een zeer heldere kwaliteit. Het blauw is intensief maar tóch mild. Ook al is het een grote ring, zo zult u zien dat hij zich perfect in de hand voegt. Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i.


 • “Triangel” - Aquamarijn - Palladium Witgoud  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Hier ziet u de "Triangel" ring opgenomen vanuit verschillende perspectieven. Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i.


 • “Triangel” - Toermalijn - Warm Geelgoud  INFO ABOUT THIS JEWEL

  De "Triangel" ring met een buitengewoon mooie toermalijn. Voor vragen en contact, klik a.u.b. op de rode i.


 • "Ancient Ice"  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Glinsteringen van sneeuw en ijs. Het model is geïnspireerd op de structuren van gletsjers. Zoals bij ijskristallen zal elke ring uniek zijn. Tijdens het dragen zult u subtiele veranderingen in het oppervlak waarnemen. Voor verdere details, klik a.u.b. op de rode i.


 • "Ancient Ice" - Zilveren Ringen met Structuur  INFO ABOUT THIS JEWEL


 • Krachtige, Gesmede Zilveren Ringen  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Afgebeelde ringen zijn voorbeelden van mogelijkheden hoe een zware ring gesmeed kan worden. Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i.


 • "Ancient Ice" - Zilveren Ringen met Oppervlaktestructuren  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Glinsteringen van sneeuw en ijs. Het model is geïnspireerd op de structuren van gletsjers. Zoals bij ijskristallen zal elke ring uniek zijn. Tijdens het dragen zult u, net als bij ijs en sneeuw, subtiele veranderingen in het oppervlak waarnemen. Voor verdere details, klik a.u.b. op de rode i.


 • "Rocks" - Massief Zilveren Ringen  INFO ABOUT THIS JEWEL


 • "Lava" - Ringen, Geoxideerd Zilver  INFO ABOUT THIS JEWEL


 • "Glaciers"  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Zware gesmede zilveren ringen met gedeeltelijke structuren in het oppervlak


 • "Wheel Of Time" - Warm Geelgoud, Palladium Witgoud, Saffier  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Solide, krachtige en tóch ook subtiele ringen. In de damesring een baguette geslepen, helder blauwe saffier. Voor meer details, klik a.u.b. op de rode i.


 • "Wheel Of Time" - Warm Geelgoud, Robijn  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Hier de "Wheel of Time" in een volle, warme kleur goud met een baguette geslepen, diep rode robijn. Voor meer details, klik a.u.b. op de rode i.


 • Gouden Ring, Vrije Vormen, Lapis-Lazuli Inlay  INFO ABOUT THIS JEWEL

  De intentie van deze vrije vorm komt pas tot uiting als de ring aan de vinger geschoven wordt. De ring zit lichtelijk diagonaal aan de hand en is zeer comfortabel. De inlay is fijnste lapis-lazuli uit Afghanistan. Voor contact over dit ontwerp, klik a.u.b. op de rode i.


 • "Natural Flow" - Geel- en Witgoud, Saffier  INFO ABOUT THIS JEWEL

  De band van de ring is bij dit model iets onregelmatig gesmeed. Dat geeft hem een spontaan karakter. Ring en saffier vormen een harmonisch geheel. Voor meer informatie, klik a.u.b. op de rode i.


 • "In Love" - Roze Saffier - Palladium Witgoud en Geelgoud  INFO ABOUT THIS JEWEL


 • Gouden en Zilveren Ringen, In Contraire Richtingen Gesmeed  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Deze ringen zijn zodanig ontworpen, dat de vorm zich in een slanke diagonale lijn perfect om de vinger voegt. Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i.


 • "Birds & Dolphins" - Rechter Ring "Dolphins"  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Door de open ruimtes in deze ringen is het een subtiel en licht model. Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i.


 • "Bouquet de Fleurs" - Saffier  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Een volle en extra warme kleur geelgoud. Diepblauwe Sri Lanka saffieren. Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i.


 • "De Vogeltrek" - Zilveren Ring  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Een grote en brede zilveren ring die zich voortreffelijk in en op de hand voegt. Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i.


 • Palladium Witgoud - Toermalijn -  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Deze ring is een a-symmetrisch opgebouwd ontwerp in palladium-witgoud. Voor verdere details, klik a.u.b. op de rode i.


 • Baguette Geslepen Diamant, Saffier, Robijn  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Strakke, elegante en toch ook bescheiden ringen die goed met meerdere verschillende kleuren edelstenen te combineren zijn. Voor verdere informatie, klik a.u.b. op de rode i.


 • Gouden Ring, Warm Geel, Ovale Toermalijn  INFO ABOUT THIS JEWEL

  De ring is met een hoogwaardige kleur toermalijn uitgevoerd. Ik heb hetzelfde model ook in witgoud met diamant gemaakt. Zie foto onder de rubriek "Diamant Design". Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i.


 • Gouden Ring, Toermalijn, Verdeliet  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Een edele, klassieke ring. Gesmeed van warm geelgoud met een fraaie, bijna mosgroene toermalijn. Voor meer informatie over dit ontwerp en de verschillende stenen die u kunt kiezen, stuur mij a.u.b. een e-mail. Zie e-mail link onder aan de pagina. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen.


 • "Bouquet de Fleurs" - Toermalijnen  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Een volle en extra warme kleur geelgoud. Diepgroene toermalijnen. Voor vragen of contact, klik a.u.b. op de rode i.


 • Gouden Ring, Toermalijn, Brazilië  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Een kalme, ingetogen en tijdloze ring met een diepe kleur toermalijn. Ik heb hiervoor een extra warme kleur goud gebruikt. Voor vragen of contact, klik a.u.b. op de rode i.


 • Geelgoud, Witgoud, Marquis Geslepen Robijn en Saffier  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Helder blauwe saffier en warmrode robijn. U kunt dit model desgewenst ook met een marquis geslepen diamant bestellen. Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i.


 • "English Classic" - Saffier, Topaas, Groene Peridot, Robijn  INFO ABOUT THIS JEWEL

  U kunt alle kleuren edelstenen kiezen. Ook diamant zou erg mooi zijn. Voor meer informatie, klik a.u.b. op de rode i.


 • "Keltische Gesmede Ringen" - Diamant, Robijn  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Beide ringen zijn een fractie onregelmatig gesmeed waardoor er een lichtelijk golvend verloop op het oppervlak en langs de randen te zien is. Voor meer informatie klik a.u.b. op de rode i.


 • Natuurlijke, Organische Vormen, Smaragd, Saffier  INFO ABOUT THIS JEWEL

  De ringen zijn in elke breedte met of zonder steen te bestellen. Iedere uitvoering zal uniek zijn. Er bestaan geen twee gelijken. Voor verdere details, klik a.u.b. op de rode i.


 • Slanke, Gouden Ring - Fossieltje -  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Een klant bracht dit mooie fossieltje naar mij. Ik heb hiermee deze gouden ring gemaakt. Voor meer informatie, klik a.u.b. op de rode i.


 • Zilveren Ring, Toermalijn  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Deze zilveren ring is uit verschillende gesmede delen opgebouwd. Sommige daarvan werden hoogglans gepolijst, andere als contrast juist zacht gematteerd. Het ruwe, centrale deel herinnert aan de stam van een berk. Wilt u meer hierover weten, klik a.u.b. op de rode i.


 •  INFO ABOUT THIS JEWEL

  Geel-en Witgoud Gecombineerd, Roze Saffier

De ontwerpen die u op deze pagina's ziet, zijn maar een greep uit de vele ontwerpen, die ik in bijna vier decennia gemaakt heb. Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden. Ook úw specifieke wensen kunt u met mij bespreken. Samen kunnen we ze realiteit laten worden.

De ontwerpen die u op deze pagina's ziet, zijn maar een greep uit de vele ontwerpen, die ik in bijna vier decennia gemaakt heb. Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden. Ook úw specifieke wensen kunt u met mij bespreken. Samen kunnen we ze realiteit laten worden."Dance of the Tsavorites"

INFO ABOUT THIS JEWEL
“Wings” - Warm Geelgoud, Saffier

INFO ABOUT THIS JEWEL

Voor meer informatie over deze speciale ring of om contact met mij op te nemen, klik a.u.b. op de rode i."Facets" - Warm Geel Goud, Baguette Geslepen Diamant

INFO ABOUT THIS JEWEL
"Facets" - Palladium Witgoud, Baguette Geslepen Diamant

INFO ABOUT THIS JEWEL
Palladium Witgoud - Diamant

INFO ABOUT THIS JEWEL

Deze slanke ring straalt zowel lichtheid en ruimte alsook kracht en dynamiek uit. De zuivere diamant verbindt op ingetogen wijze de twee vormen. Voor verdere informatie klik a.u.b. op de rode i.„Wave In Motion” - Diamant - Palladium Witgoud en Geelgoud Gecombineerd Diamant

INFO ABOUT THIS JEWEL

Twee onafhankelijk van elkaar gesmede ringen die in het ontwerp zowel contrair alsook in harmonie tot elkaar bewegen. Wit- en warm geelgoud gecombineerd. Voor meer informatie klik a.u.b. op de rode i.“Triangel” - Aquamarijn - Palladium Witgoud

INFO ABOUT THIS JEWEL

De aquamarijn is van een zeer heldere kwaliteit. Het blauw is intensief maar tóch mild. Ook al is het een grote ring, zo zult u zien dat hij zich perfect in de hand voegt. Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i.“Triangel” - Aquamarijn - Palladium Witgoud

INFO ABOUT THIS JEWEL

Hier ziet u de "Triangel" ring opgenomen vanuit verschillende perspectieven. Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i.“Triangel” - Toermalijn - Warm Geelgoud

INFO ABOUT THIS JEWEL

De "Triangel" ring met een buitengewoon mooie toermalijn. Voor vragen en contact, klik a.u.b. op de rode i."Ancient Ice"

INFO ABOUT THIS JEWEL

Glinsteringen van sneeuw en ijs. Het model is geïnspireerd op de structuren van gletsjers. Zoals bij ijskristallen zal elke ring uniek zijn. Tijdens het dragen zult u subtiele veranderingen in het oppervlak waarnemen. Voor verdere details, klik a.u.b. op de rode i."Ancient Ice" - Zilveren Ringen met Structuur

INFO ABOUT THIS JEWEL
Krachtige, Gesmede Zilveren Ringen

INFO ABOUT THIS JEWEL

Afgebeelde ringen zijn voorbeelden van mogelijkheden hoe een zware ring gesmeed kan worden. Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i."Ancient Ice" - Zilveren Ringen met Oppervlaktestructuren

INFO ABOUT THIS JEWEL

Glinsteringen van sneeuw en ijs. Het model is geïnspireerd op de structuren van gletsjers. Zoals bij ijskristallen zal elke ring uniek zijn. Tijdens het dragen zult u, net als bij ijs en sneeuw, subtiele veranderingen in het oppervlak waarnemen. Voor verdere details, klik a.u.b. op de rode i."Rocks" - Massief Zilveren Ringen

INFO ABOUT THIS JEWEL
"Lava" - Ringen, Geoxideerd Zilver

INFO ABOUT THIS JEWEL
"Glaciers"

INFO ABOUT THIS JEWEL

Zware gesmede zilveren ringen met gedeeltelijke structuren in het oppervlak"Wheel Of Time" - Warm Geelgoud, Palladium Witgoud, Saffier

INFO ABOUT THIS JEWEL

Solide, krachtige en tóch ook subtiele ringen. In de damesring een baguette geslepen, helder blauwe saffier. Voor meer details, klik a.u.b. op de rode i."Wheel Of Time" - Warm Geelgoud, Robijn

INFO ABOUT THIS JEWEL

Hier de "Wheel of Time" in een volle, warme kleur goud met een baguette geslepen, diep rode robijn. Voor meer details, klik a.u.b. op de rode i.Gouden Ring, Vrije Vormen, Lapis-Lazuli Inlay

INFO ABOUT THIS JEWEL

De intentie van deze vrije vorm komt pas tot uiting als de ring aan de vinger geschoven wordt. De ring zit lichtelijk diagonaal aan de hand en is zeer comfortabel. De inlay is fijnste lapis-lazuli uit Afghanistan. Voor contact over dit ontwerp, klik a.u.b. op de rode i."Natural Flow" - Geel- en Witgoud, Saffier

INFO ABOUT THIS JEWEL

De band van de ring is bij dit model iets onregelmatig gesmeed. Dat geeft hem een spontaan karakter. Ring en saffier vormen een harmonisch geheel. Voor meer informatie, klik a.u.b. op de rode i."In Love" - Roze Saffier - Palladium Witgoud en Geelgoud

INFO ABOUT THIS JEWEL
Gouden en Zilveren Ringen, In Contraire Richtingen Gesmeed

INFO ABOUT THIS JEWEL

Deze ringen zijn zodanig ontworpen, dat de vorm zich in een slanke diagonale lijn perfect om de vinger voegt. Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i."Birds & Dolphins" - Rechter Ring "Dolphins"

INFO ABOUT THIS JEWEL

Door de open ruimtes in deze ringen is het een subtiel en licht model. Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i."Bouquet de Fleurs" - Saffier

INFO ABOUT THIS JEWEL

Een volle en extra warme kleur geelgoud. Diepblauwe Sri Lanka saffieren. Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i."De Vogeltrek" - Zilveren Ring

INFO ABOUT THIS JEWEL

Een grote en brede zilveren ring die zich voortreffelijk in en op de hand voegt. Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i.Palladium Witgoud - Toermalijn -

INFO ABOUT THIS JEWEL

Deze ring is een a-symmetrisch opgebouwd ontwerp in palladium-witgoud. Voor verdere details, klik a.u.b. op de rode i.Baguette Geslepen Diamant, Saffier, Robijn

INFO ABOUT THIS JEWEL

Strakke, elegante en toch ook bescheiden ringen die goed met meerdere verschillende kleuren edelstenen te combineren zijn. Voor verdere informatie, klik a.u.b. op de rode i.Gouden Ring, Warm Geel, Ovale Toermalijn

INFO ABOUT THIS JEWEL

De ring is met een hoogwaardige kleur toermalijn uitgevoerd. Ik heb hetzelfde model ook in witgoud met diamant gemaakt. Zie foto onder de rubriek "Diamant Design". Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i.Gouden Ring, Toermalijn, Verdeliet

INFO ABOUT THIS JEWEL

Een edele, klassieke ring. Gesmeed van warm geelgoud met een fraaie, bijna mosgroene toermalijn. Voor meer informatie over dit ontwerp en de verschillende stenen die u kunt kiezen, stuur mij a.u.b. een e-mail. Zie e-mail link onder aan de pagina. Vergeet daarbij niet om uw tel. nr. te vermelden. Ik bel u graag op een door u aangegeven tijdstip terug of u ontvangt binnen één dag per e-mail mijn reactie op uw vragen."Bouquet de Fleurs" - Toermalijnen

INFO ABOUT THIS JEWEL

Een volle en extra warme kleur geelgoud. Diepgroene toermalijnen. Voor vragen of contact, klik a.u.b. op de rode i.Gouden Ring, Toermalijn, Brazilië

INFO ABOUT THIS JEWEL

Een kalme, ingetogen en tijdloze ring met een diepe kleur toermalijn. Ik heb hiervoor een extra warme kleur goud gebruikt. Voor vragen of contact, klik a.u.b. op de rode i.Geelgoud, Witgoud, Marquis Geslepen Robijn en Saffier

INFO ABOUT THIS JEWEL

Helder blauwe saffier en warmrode robijn. U kunt dit model desgewenst ook met een marquis geslepen diamant bestellen. Wilt u meer over dit ontwerp weten, klik a.u.b. op de rode i."English Classic" - Saffier, Topaas, Groene Peridot, Robijn

INFO ABOUT THIS JEWEL

U kunt alle kleuren edelstenen kiezen. Ook diamant zou erg mooi zijn. Voor meer informatie, klik a.u.b. op de rode i."Keltische Gesmede Ringen" - Diamant, Robijn

INFO ABOUT THIS JEWEL

Beide ringen zijn een fractie onregelmatig gesmeed waardoor er een lichtelijk golvend verloop op het oppervlak en langs de randen te zien is. Voor meer informatie klik a.u.b. op de rode i.Natuurlijke, Organische Vormen, Smaragd, Saffier

INFO ABOUT THIS JEWEL

De ringen zijn in elke breedte met of zonder steen te bestellen. Iedere uitvoering zal uniek zijn. Er bestaan geen twee gelijken. Voor verdere details, klik a.u.b. op de rode i.Slanke, Gouden Ring - Fossieltje -

INFO ABOUT THIS JEWEL

Een klant bracht dit mooie fossieltje naar mij. Ik heb hiermee deze gouden ring gemaakt. Voor meer informatie, klik a.u.b. op de rode i.Zilveren Ring, Toermalijn

INFO ABOUT THIS JEWEL

Deze zilveren ring is uit verschillende gesmede delen opgebouwd. Sommige daarvan werden hoogglans gepolijst, andere als contrast juist zacht gematteerd. Het ruwe, centrale deel herinnert aan de stam van een berk. Wilt u meer hierover weten, klik a.u.b. op de rode i.INFO ABOUT THIS JEWEL

Geel-en Witgoud Gecombineerd, Roze Saffier
Home  -  Diamant Design  -  Trouwringen  -  Atelier  -  360°-Tour  - Contact  -  Route


Home
Diamant Design
Trouwringen
Atelier
Bedrijfsinformatie
Contact
Route